Podrži moju kandidaturu i zaokruži 1 na izborima 4. novembra

Lista Samoopredjeljenje

Edib Kajević

Edib Kajević

diplomirani ekonomista, Prijepolje
Biografija

Moje ime je Edib Kajević

Edib Kajević je rođen 24.12.1974. godine u Prijepolju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici i nakon završetka studija radio u finansijskom sektoru u preduzeću Voćar Lutka‘ iz Prijepolja. Uporedno sa ovim poslom bio je angažovan i kao predsednik Upravnog odbora informativnog preduzeća Polimlje, kao i potpredsjednik Odbora za trgovinu Regionalne privredne komore Užice.

Učestvovao je u izradi Strategije održivog razvoja opštine Prijepolje, koja je rađena u saradnji sa UNDP i predstavlja prvi takav dokument koji je jedan lokalni parlament usvojio u Republici Srbiji.

Od oktobra 2008. godine do aprila 2014. godine obavljao je funkciju pomoćnika direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u kojoj je rukovodio sektorom za održivi razvoj. Od aprila 2014. godine do oktobra 2014. godine obavljao je funkciju pomoćnika ministra privrede zadužen za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Od marta 2015. godine do septembra 2016. godine zapošljen je u ES KOMERC d.o.o. iz Prijepolja.

Ostali Vijećnici

Mirsad Ikić

diplomirani ekonomista, Novi Pazar

Prof. dr. Fahrudin Mavrić

univerzitetski profesor, Novi Pazar

Behija Hadžić

inž. tehnologije, Nova Varoš

Mustafa Baltić

diplomirani arheolog, Sjenica