Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Bosna i Hercegovina Politika Region Svijet Vijesti

Taj ‘srpski svet’… Opozicija me napada crnom magijom, Dodik me čuva…

Share

Pavlović je posebno naglasio da ima Dodikovu podršku, da su se toga dana već tri puta čuli i da je crna magija sve kriva.

Na jučer održanom mitingu u Prijedoru, okupljenima se obratio gradonačelnik Dalibor Pavlović, zbog kojeg su protesti i održani, u znak podrške.

Nakon što je istakao da će se “do smrti boriti”, kontroverzni gradonačelnik je pozvao okupljene na zajedničku borbu protiv opozicije:

– Nemojte dozvoliti da protuve koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad.

Pavlović je također optužio “protuve” da su se protiv njega borili i crnom magijom, a što je možda i najracionalnije objašnjenje njegovih bizarnih fotografija koje su se nedavno pojavile u javnosti.

Nedavno su se naime u javnosti pojavile njegove fotografije u veoma čudnim situacijama, a odmah potom i njegova prepiska sa nekom ženskom osobom, gdje joj govori da će izvršiti samoubistvo.

Nakon brojnih reakcija u javnosti, on je prije četiri dana i objavio javnosti kako je podnio ostavku, no jučer, kao da se predomislio, organizirao je spomenuti miting podrške.

U trenutku pripremanja ovog teksta, mediji u Bosni i Hercegovini su objavili da je Pavlović i ponovo podnio ostavku, ovog puta sva prilika zvanično i definitivno,

Naposlijetku, Pavlović je u svom jučerašnjem obraćanju tom prilikom, posebno naglasio da ima Dodikovu podršku, da su se toga dana već tri puta čuli i da je crna magija sve kriva.

Inače, ovaj bosanska kasaba je za vrijeme agresije na Bosnu i Hercegovinu, više nego mnoga druga mjesta pogođena agresijom, posebno stradao od monstruoznih i anticivilizacijskih nedjela potaknutih velikosrpskom idejom. 

 

 

Tagovi