Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Medijski monitoring Priboj Region Sandžak

Svečano ‘otvorio’ već postojeću fabriku i nezavršeni hotel u Priboju

Share

U izjavi za Sto Plus, predsjednik odborničke grupe “Zdrava Srbija–Milan Stamatović” u Skupštini Priboja, Milan Kašerić, osvrnuo se na manipulacije srpskog predsjednika prilikom današnje posjete Priboju.

“Da ne živim u Priboju, zaista bih pomislio, gledajući Pink i RTS, da je Cirih na jugozapadu Srbije, a da Pribojska Banja stoji rame uz rame sa Baden Badenom. Ipak, istina je mnogo drugačija”, kazao je Kašerić

On je kazao da je Pribojska Banja skinuta iz registra banja u Srbiji, a da je svečano otvorio i hotel koji uopšte nije završen.

Laže nas u oči i ne trepće: Neverovatno je kako napredujete

Vrhunac manipulacije je otvaranje već postojeće fabrike:

“U toj fabrici radnicima se prijeti otkazom ako otvore bolovanje na tri dana ili ako zbog korone ne mogu doći na posao. Zaposleni, njih oko 200, rade šest dana u nedjelji za platu od svega 40.000 dinara”, kaže Kašerić a prenosi Sto Plus.

On se osvrnuo na FAP i podsjetio na brojna Vučićeva obećanja minulih godina, te spomenuo i putnu inrastrukturu

“Predsjednik je danas, po ko zna koji put od 2016. godine, obećao izgradnju puta Kokin Brod-Priboj. Do sada ništa nije ni započeto, a kamoli urađeno. Asfaltiraju se seoski putevi u vrijeme predizborne kampanje, dok je infrastruktura u gradu potpuno devastirana i ruinirana”.

Osim Pinka i RTS koje je Kašerić prozvao i novopazarske televizije pod upravom dvojice poslušnika velikosrpskog režima, Rasima Ljajića i Muamera Zukorlića, izvještavali su o ovoj posjeti krajnje neprofesionalno.