SVE VEĆI BROJ SRPSKIH OPOZICIONARA PROTIV BOJKOTA

SVE VEĆI BROJ SRPSKIH OPOZICIONARA PROTIV BOJKOTA

Predsjednik Nove stranke Zoran Živković ponovio je danas (03.02.2020.) stav da treba izaći na predstojeće izbore i pozvao građane da „dobro razmisle da li je bolje bježati od zla ili se boriti protiv njega kao što su to radili hrabri ljudi devedesetih godina i pobjeđivali“.

Komentarišući najave da će izbori biti održani 26. aprila, Živković je rekao da iako nisu stvoreni „ni približno normalni“ uvjeti za izbore, treba ući u borbu i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću pružiti otpor.

„Pozivam sve koji žele dobro svojoj porodici, svom gradu, državi, naciji, da dobro razmisle šta da rade kada izbori budu formalno raspisani. Moj lični stav je da treba izaći na izbore ako se još malo popravi ovo stanje jer ako pustimo da prođu bez učešća nas koji želimo normalnu Srbiju, jedino je sigurno da će Vučić dobiti još jedan mandat“, rekao je Živković novinarima u Skupštini Srbije.

On je kazao da će konačnu odluku o izlasku na izbore donijeti konferencija Nove stranke pošto izbori budu i formalno raspisani.

Živković je „pravim demokratama“ čestitao „današnji praznik, 30 godina od obnove rada Demokratske stranke“.

(Beta)