Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Novi Pazar Sandžak Vijesti

Od Kliničkog centra u Novom Pazaru ipak ništa?

Share

Na pitanje narodne poslanice SDA Sandžaka Selme Kučević da li su opredjeljenja sredstva za projekat Kliničkog centra u Novom Pazaru i ako jesu, gde se to nalazi u Budžetu za 2021. jer kao poslanici nisu mogli da ih pronađu u istom.

Ministar Siniša Mali odgovorio obećanjem da će se od predloženih sredstava za 22 projekta koja su na spisku u zdravstvu, a da, po njegovim riječima, među njima je i projekat Kliničkog centra u Novom Pazaru.

Selma Kučević je istakla da, ako govorimo o zdravstvenoj situaciji u ovoj zemlji, mora se spomenuti i to da u Opštoj bolnici u Novom Pazaru trenutno liječe ne samo građani Novog Pazara, već i građani iz susjednih opština Tutina, Raške, Sjenice, Ivanjice, Kraljeva, Leposavića i ostalih.

„Smatram da je zaista poražavajuća činjenica to da se u ovom prijedlog u zakona nije našlo mesta za projekat izgradnje KC u Novom Pazaru. Naime, vaši koalicioni partneri su već naveli da su, zapravo, sredstva za ovaj KC opredjeljenja, međutim, proučavajući ovaj prijedlog  zakona mi to nismo mogli pronaći, pa od vas tražim da mi kažete da li su stvarno ta sredstva opredjeljenja i gde se to nalazi jer, kao što rekoh, mi to nismo mogli da pronađemo u istom.

Tagovi

Može vam se svideti