Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Region Srbija Stavovi

Narko Republika Srbija

Share

Ukidanje presude Darku Šariću od strane Višeg kasacionog suda (VKS) u Beogradu, još jedan je pokazatelj da Srbija u raljama mračnih sila prošlosti i devedesetih, srlja da postane i mafijaška narko država, poput svojevremenih “banana republika” u Južnoj Americi.

Ako ih dosad već i nije prevazišla…

VKS je inače pod direktnim uticajem i kontrolom lično srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, a njime predsjedava Jasmina Vasović, koja se u beogradskim percepcijama smatra Vučićevom bliskom prijateljicom i da je zapravo on lično postavio na tu funkciju.

Osim slučaja Darka Šarića, optuženog za šverc blizu 6 tona kokaina još prije dolaska aktualne garniture na vlast u Srbiji, slučaj Jovanjice najveće plantaže marihuane u Evropi, apsolutno pokazuje da je država Srbija već odavno u službi narko mafije.

Riječ je o farmi koja je čak bila i pod zaštitom vojne i policijske sigurnosne agencije, a koja je uživala podršku i od predstavnika najvećeg državnog vrha, ministara članova vlade, čak i same srpske Crkve, pa čak i predsjednika Srbije.

Predrag Kolucija, vlasnik plantaže marihuane Jovanjica na kojoj je otkriveno oko 650 kilograma marihuane spremne za prodaju i oko 4 tone sirove marihuane, pratio je srpskog predsjednika kao član državnih delegacija, recimo u Moskvi 27. oktobra 2015.

Pratićemo razvoj situacije, a na temu Jovanjice pogledajte i dvije emisije na srpskom jeziku.

Također, kako u Republici Kosovo tako i u svim zemljama u okruženju Srbije, a posebno za građane Preševske Doline, Sandžaka i Srbije, sigurno da ovakve stvari ne daju povoda za optimizam.

DARDANIAPRES.net

Tagovi

Može vam se svideti