Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Politika Sandžak Srbija Vijesti

Legijinoj ljubavnici i Muameru Zukorliću obezbjeđenje novcem građana

Share

Izjava Čedomira Jovanovića da su ruski obavještajci pokušali otmicu njegove kćerke 2019. godine, pokrenula je brojna pitanja u javnosti.

Bivši načelnik Vojno-bezbednosne agencije (VBA), general Momir Stojanović je u izjavi za Danas, postavio pitanje policijske pratnje za Čedomira Jovanovića.

Po Jovanovićevim navodima, nakon što njegova kćerka nije dobila posebnu policijsku zaštitu, on je i sam odbio njihove usluge.

– Cijenim da Jovanović i njegova porodica nisu izloženi ozbiljnim bezbjednosnim prijetnjama, mišljenja je Stojanovič i dodaje da je vreme da se u malograđanskoj Srbiji važnost i status pojedinih lica podignut samim obezbjeđenjem više ne plaća iz budžeta ove zemlje.

Nažalost, slučaj Jovanovića nije jedini, zaključuje Stojanović.

On dodaje da su na „državnom spisku“ za obezbjeđenje i Muamer Zukorlić, supruga Milorada Ulemeka Legije, svjedok saradnik Ljubiša Buha Čume, većina tužilaca i sudija, kao i pojedini ljudi iz MUP-a.

Aleksandra Ivanović o kojoj Stojanović govori nije zakonska supruga Milorada Ulemeka Legije, a u vanbračnoj vezi imaju tri kćerke.

(Danas, sandzak.rs)

Tagovi