Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Politika Preševska Dolina Srbija

KAMBERI ODGOVORIO VULINU: UPALITE SVJETLA ZBOG BUDUĆNOSTI SRBIJE

Share

Šef jedine opozicione skupine u državnom parlamentu, gospodin Šaip Kamberi, neumorno nastavlja svoju borbu.

Pokušaj srpskog ministra Aleksandra Vulina da se obračunava sa građanima Preševske doline, državljanima Srbije, tabloidnom i šovinističkom opaskom o “plaćanju struje”, osvrtom na Oslobodilačku vojsku Preševa, Medveđe i Bujanovca i dr., bio je povod reakcije gospodina Kamberija.

On je na svom oficijelnom facebook profilu iznio sumnju u upućenost zakona i odluka koje je država Srbije donijela podsjećajući da su oružane snage Srbije i Preševske doline odavno stupile u svojevrsni mir, tako što je Preševska dolina ostala u sastavu Srbije, a Srbija je zauzvrat proglasila amnestiju boraca.

Ovo je izjava predsjdnika Kamberija:

Počinjem vjerovati da ministar Vulin ima ozbiljnih problema sa svojim nepoznavanjem Srbije, njenih državnih zakona i odluka. Bilo bi lijepo da jednog dana počne podučavanje, ako uopšte još ima nade…

Međutim, podsjećam gospodina Vulin da su predstavnici države Srbije pregovarali o političkom sporazumu sa liderima bivše Oslobodilačke vojske za Preševo, Medveđu i Bujanoc i da su institucije Republike Srbije odobrile Zakon o amnestiji, koji uključuje i pripadnike ÇPMB-a.

Istovremeno, nemam ništa protiv da ministar Vulin bude prebačen u elektrodistribuciju Srbije kako bi se bavio plaćanjem struje građana. Koliko god da ovo nije dovoljno da ga lično osvijetli, barem bi pomoglo Vladi Srbije u njegovom odsustvu, ako ne i da građanima obezbijedi struju.

Tama je u Batajnici, ministre Vulin. Arhiva koja dokazuje kako su tijela nedužnih civila pokopana pod tlom Batajnice vjerojatno se nalazi u uredima vašeg Ministarstva..

Upali svjetla!

Za istinu.
Za budućnost novih generacija Srbije.
Tagovi

Može vam se svideti