Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Medijski monitoring Politika Srbija Tutin Vijesti

IZ ŠUPLJEG U PRAZNO: Vučićev ‘akademik’ Muamer Zukorlić u emisiji ‘Reč na reč’

Share

Tri predstavnika srpske opozicije i tri predstavnika Vučićevog režima, debatovali su na temu izbornih uvjeta, u emisiji RTS ‘Reč na reč’.

‘Akademik’, kako Vučićev Zukorlić voli da se predstavlja, nastupao je u društvu Zorana Tomića iz SNS i velikosrpskog jastreba Đorđa Milićević iz SPS, sa kojim ne krije simpatisanja i u Skupštini.

– Mi smo spremni da izbore bilo kada i u bilo kojoj formi, kazao je Muamer Zukorlić siguran u vječnost Vučićevog režima i da putem izbornih inžinjeringa ima osiguran vječni status u fotelji Dačićevog zamjenika.

Osim najgrubljeg vrijeđanja građana Tutina, Zukorlić zapravo ništa nije ni rekao, prosipao je iz šupljeg u prazno, uprkos tome što je nekoliko puta, bez navođenja argumenata, tvrdio da SPP ima veoma ozbiljan plan.

Uostalom, Zukorlić je tu svakako služio kao “pomoćni igrač” Milićeviću i Tomiću, tj.j. SPS i SNS.

Frustriran činjenicom da u rodnom selu redovno gubi izbore, ovaj velikosrpski poslušnik je i ovog puta, kao i uvijek do sada, iznosio najprimitivnije kvalifikacije o Tutincima.

“Banditi”, “huligani” i druge slične uličarske kvalifikacije, nisu nedostajale i ovog puta, a koje zapravo prije govore o njemu nego o poštenim građanima Tutina.