Učitavanje

Unesite za pretraživanje

Berane Bijelo Polje Bosna i Hercegovina Crna Gora Gusinje Petnjica Plav Pljevlja Taslidža Politika Region Rožaje Sandžak Vijesti

Da li je čestitka povodom tzv. Dana Republike Srpske prozapadna politika nove Vlade Crne Gore?

Share

S obzirom da crnogorska javnost nije zvanično upoznata od strane kabineta premijera Zdravka Krivokapića da li je uputio čestitku povodom tzv. Dana Republike Srpske, pitamo javno premijera da li je tačno ono što je rekla gospođa Željka Cvijanović, ili je u pitanju nepostojeća čestitka ?

“Ako je istina, dobro bi bilo da neko premijeru Krivokapiću objasni geografiju BiH i to da je RS manji entitet države Bosne i Hercegovine i da kao takva nema međunarodni subjektivitet. Ili da mu ukaže da nije mjerodavna reperna odrednica evropske geografije vremenska prognoza sa RTS i drugih beogradskih televizija.

SDA BOSNE I HERCEGOVINE

BOŠNJAČKO AMERIČKA NACIONALNA ASOCIJACIJA

Pitamo premijera Krivokapića da li je upoznat sa odlukama Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, koji je 9. januar proglasio neustavnim “praznikom”?

Ako je premijer zaista čestitao Dan ovog teritorijalnog entiteta unutar međunarodno priznate BiH, da li je to najavljena prozapadna politika nove Vlade Crne Gore?

bscg.me

Tagovi